Grote Kaart

Met liefde voor het vak, respect voor de natuur en verse ingrediënten, creëren onze koks Erik, Nico en Marijn heerlijke gerechten. Geniet met volle teugen in een gezellige Smoks ambiance

 

Heeft u beperkte tijd voor het eten, geeft u dat dan even door aan één van onze medewerkers, dan trachten wij hier rekening mee te houden.

Omdat wij met verse producten werken, bestaat de mogelijkheid dat er een product niet meer voorradig is, wij hopen op uw begrip hiervoor.

Mocht u verder nog vragen of advies willen kunt u terecht bij één van onze medewerkers.

Soepen

Soepen

Rooie hanne, tomatensoep met balletjes 5.00

Zoadjessoep, mosterdsoep met uitgebakken spekjes 5.00

Eikeltjessoep, kastanjesoep met bosui en sjalot 5.00

Voorgerechten

Voorgerechten

Stoete mini broodjes (bruin of wit) met kruidenboter, boter, olie en zeezout 6.95  

Bokkige wegwiezers in bierbeslag gefrituurde champignons met knoflooksaus 8.95

Opgerold stelleke van cheddar, mozzarella en bosui geserveerd met chilisaus 8.95

Uut 't heite vet camembert in een krokant jasje met ijs van geitenmelk 9.95

Platfleis carpaccio van kalf met tonijnmayonaise en Old Amsterdam 10.25

Wild zwientje wildzwijnpaté met een bitterbal van pulled wild zwijn en preiselbeerencompôte 10.25

Platgeslagen carpaccio van wild met een salade van duivenborst en bospaddenstoelen 10.95

Uut 't gat van Radstake mousse van makreel, rauwe ham en gekonfijte rode uien 10.95

Gepekkelde zalm gepekelde en huisgerookte zalm met een mosterd-dilledressing 11.25

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Salm uut salehem zalmfilet met sesam en terryakisaus 18.95

Uut 't water zeebaarsfilet met bearnaisesaus 19.25

 

Zwientje met een staert schnitzel met peper of champignonroomsaus 100 gram 10.25, 200 gram 16.25, 300 gram 20.25, 400 gram 24.25

Deurmekaer wildstoofpot met puree 18.25

Tuutegedoe kiprolletje met pruimen en katenspek 17.95

Bi'j mekaar duo van varkenshaasmedaillon met stoofpot "en croûte" 17.95

Grutters batse roerbak van ossenhaas, varkenshaas, champignons, ui, paprika en afgeblust met rode wijnsaus 18.25/24.25

Vette tengels spareribs met 2 soorten saus 18.25/24.95

Jonge vaars kalfsoester in combinatie met gemarineerde zalm en bearnaisesaus 22.25

Betje vet entrecôte van het rund met kruidenboter of gorgonzolasaus 24.25

Spring in het veld hertenbiefstuk met crème de cassis saus 24.95

Vlam in de pan diamanthaas met aan tafel bereidde stroganoff

400 gram 39.95 / 600 gram 54.50

Hoofdgerechten vegetarisch en glutenvrij

Hoofdgerechten vegetarisch en glutenvrij

Prut deur mekaar portabella gevuld met courgette, bospaddenstoelen, bosui en kaas 17.95

Geet goed twee bereidingen van pompoen met chilisaus en kruidenolie 17.95

Gruun grei puntpaprika gevuld met spinazie, kruidenroomkaas, knoflook en kruidenquinoa 18.95

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen, frietjes, rauwkost en 2 soorten groenten 

Bij vermelding van twee prijzen betreft het een portie van 180 gram of 360 gram.

Desserts

Desserts

Blagen-ies kinderijs 4.95

Lange leppel vanille-ijs met vruchtjes en aardbeiensaus 6.95

Heit gezet koffieparfait van de single blend koffie van Peeze  7.95

Gebrande suuker crème brûlée met Bastogne-bodem en notenijs 7.95

Puntje met nöt’n, chocolade-karameltaart gecombineerd met bosvruchtenijs 8.95

Niet wiet van de stam apfelstrudel met vanillesaus en notenijs 8.95

Bruun gedoetje bruine chocolademousse met brownie en chocoladewijn 9.95

 

Koffie met een vleugje

Koffie met een vleugje

Koffie met Grand Marnier en slagroom 6.75

Koffie met Cointreau en slagroom 6.75

Koffie met Kahlua en slagroom 6.75

Koffie met Baileys en slagroom 6.75

Koffie met Amaretto en slagroom 6.75

Koffie met Tia Maria en slagroom 6.75

Koffie met Drambuie en slagroom 6.75

Koffie met Liquor 43 en slagroom 6.75

Bronckhorster lokale brandy met koffie en slagroom 6.75