Grote Kaart

Met liefde voor het vak, respect voor de natuur en verse ingrediënten, creëren onze koks Erik, Nico en Marijn heerlijke gerechten. Geniet met volle teugen in een gezellige Smoks ambiance

Soepen

Soepen

Rooie hanne tomatensoep met balletjes 5.50

Janksoep heldere uiensoep met een kaasbroodje 5.50

Heur wel effen in de kökken soep van de dag 5.50

Voorgerechten

Voorgerechten

Op 'n stökske brood op een stokje met kruidenboter en tomatendip 6.50

Tuutehaasjes an 'n pinne spiesje van kipfilet met een oosterse dressing 8.95

Gruun grei pastasalade met feta, walnoot en basilicumolie 8.95

Uut t heite vet gefrituurde champignons met knoflooksaus 8.95

Platgeslagen carpaccio van het rund met oude kaas, pittenmix en truffelmayo 9.95

Gepekkeld gemekker rauwe ham met geitenkaas en honing 9.95

Dri'j op 'n riege trio van ossenworst, filet americain en een soepje van paprika met chili 10.95

Smook uut Zelhem lauwwarm gerookte zalm met tzatziki 11.95

Schraol viske carpaccio van coquille met limoen-yoghurtdressing 11.95  

 

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Wat d'r is visje van de dag 18.50

Salm uut Salehem gebakken zalm met mosterd-dillesaus 18.50

Uut de baste roerbak van gamba, ui, courgette en knoflook 21.50

Plat viske gebakken zeebaarsfilet 21.50

 

Zwientje zonder steart schnitzel met peper- of roomsaus

100gram 10.50, 200gram 16.50, 300gram 20.50, 400gram 24.50

Poggevleis varkenshaasmedaillon(s) met peper- of roomsaus

100gram 12.00, 200gram 17.00, 300gram 22.00, 400gram 27.00

Bollevleis tournedosmedaillon(s) met peper- of roomsaus

100gram 16.00, 200gram 27.75, 300gram 39.75

Slierderi'j pasta met spekjes, crème fraîche, bieslook en buikspek gelakt met appelstroop 18.50

Oaver de grenze kipcurry met zilvervliesrijst 18.50

Grutters batse roerbak van ossenhaas, varkenshaas, champignons en ui, afgeblust met rode wijnsaus. 17.95/23.95

Vette tengels huisgemarineerde spareribs 19.00/25.00

Vaars kalfsoester met een saus van garnalen en kreeft 23.50

Jong geblaer duo van lamsfilet en lamsrack met honing-thijmsaus 24.50

Onmundig lekker bavette met groene kruidenboter 24.50

Hoofdgerechten vegetarisch en glutenvrij

Hoofdgerechten vegetarisch en glutenvrij

Gruunte gedoe groentecurry met zilvervliesrijst 18.00

Prut deur mekaar portabella gevuld met courgette, champignons, tomatensalsa en kaas 18.00

Geet goed pasta met champignons, roomkaas, noten en rucola 18.00

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen, frietjes, rauwkost en 2 soorten groenten 

Bij vermelding van twee prijzen betreft het een portie van 180 gram of 360 gram.

Desserts

Desserts

Ies op 'n stökske raketje 1.50

Lange leppel vanille-ijs met vruchtjes, aarbeiensaus en slagroom 7.00

Wit en rood panna cotta met sorbetijs en rood fruit (glutenvrij) 8.00

Gebrande suuker crème brûlée met vanille-ijs 9.00

Zuute kaese cheesecake met citroenijs en pistachecrumble 9.00

Bruungedoetje chocoladetaartje en straciatella-ijs 9.00

Puntje met nöt'n karamel-notentaart met sorbetijs (glutenvrij) 9.50

Koffie met een vleugje

Koffie met een vleugje

Grand Marnier met koffie en slagroom
€ 6,75

Cointreau met koffie en slagroom
€ 6,75

Kahlua met koffie en slagroom
€ 6,75

Baileys met koffie en slagroom
€ 6,75

Amaretto met koffie en slagroom
€ 6,75

Tia Maria met koffie en slagroom
€ 6,75

Drambuie met koffie en slagroom
€ 6,75

Liquor 43 met koffie en slagroom
€ 6,75

Bronckhorster brandy van distilleerderij de Bronckhorst met koffie en slagroom 
€ 6,75

Maltky schotse malt whisky met hollands distillaat, koffie en slagroom
€ 6,75

Frangelico notenlikeur met koffie en slagroom
€ 6,75