Grote Kaart

Met liefde voor het vak, respect voor de natuur en verse ingrediënten, creëren onze koks Erik, Nico en Marijn heerlijke gerechten. Geniet met volle teugen in een gezellige Smoks ambiance

 

Heeft u beperkte tijd voor het eten, geeft u dat dan even door aan één van onze medewerkers, dan trachten wij hier rekening mee te houden.

Omdat wij met verse producten werken, bestaat de mogelijkheid dat er een product niet meer voorradig is, wij hopen op uw begrip hiervoor.

Mocht u verder nog vragen of advies willen kunt u terecht bij één van onze medewerkers.

Soepen

Soepen

Rooie hanne, tomatensoep met balletjes 5.00

Kruudenwief lichtgebonden soep van prei, dragon, knoflook en rauwe ham 5.50

Heur wel effen in de kökken soep van de dag 5.50

Voorgerechten

Voorgerechten

Stokbrood met kruidenboter 5.50

Stoete keuze uit een broodje met oude kaas en mosterd óf rode biet en geitenkaas 6.50 

Kleine tuutebatse gevogelte pastei met focaccia brood 8.50

Dun velleke Loempia (vegetarisch) met chilisaus en guacamole 8.50

Uut 't heite vet gefrituurde champignongs met zachte knoflooksaus 8.95

Betje vremd spinata romana (salami) met chimichurri en lardo 9.50

Platgeslagen rundercarpaccio met oude kaas, pitten en pestomayonaise 9.50

Opgerold stelleke rol van tong en zalm met spinazie en wasabi-mayonaise 9.50

Jong geblear lamsham met een taartje van lam en pruimen 10.50

Uut 't water terrine van gerookte heilbot, zalm en garnalen 11.50

 

 

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Salm uut salehem zalmfilet met broodkruim van pesto 18.95

Uut de baste in knoflookolie gebakken gamba's met groenten 21.50

Wat d'r is visje van de dag, vraag een medewerker 18.95

Zwientje zonder staert schnitzel met peper- of champignonroomsaus 100 gram 10.25, 200 gram 16.25, 300 gram 20.25, 400 gram 24.25

Poggevleis varkenshaasmedaillon(s) met peper- of champignonroomsaus 

100 gram 11.95, 200 gram 16.95, 300 gram 21.95, 400 gram 26.95

Bollevleis tournedosmedaillon(s) met peper- of champignonroomsaus

100 gram 15.75, 200 gram 27.50, 300 gram 39.50

Goed gaar stoofpotje van rund met zilverui en verse kruiden 15.50

Tuute an een stok licht gepekelde kipfilet met huisgemaakte satésaus 16.50

Onmundig lekker buikspek van de grill met een loempia van pulled pork 17.50

Grutters batse roerbak van ossenhaas, varkenshaas, champignons, ui, paprika en afgeblust met rode wijnsaus 18.25/24.25

Meer vleis dan bot huisgemarineerde spareribs 18.50/24.50

Goed goan tournedosmedaillon met roergebakken gamba's 23.50

Met een streepke rosé gebakken kalfsucade met chimichurri 24.50

 

Hoofdgerechten vegetarisch en glutenvrij

Hoofdgerechten vegetarisch en glutenvrij

Bolleke taartje van dadels, roomkaas, bosui en groene kruiden 17.95

Prut deur mekaar portabella gevuld met courgette, champignons, tomatensalsa en kaas 17.95

Geet goed roerbak van tofu, mais, gember en milde chilisaus 19.50

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen, frietjes, rauwkost en 2 soorten groenten 

Bij vermelding van twee prijzen betreft het een portie van 180 gram of 360 gram.

Desserts

Desserts

Kleuterijs ijs op een stokje 1.50

Lange leppel vanille-ijs met vruchtjes en slagroom 6.95

Leugskes hangop met boerenjongens en vanillevla 7.95

Gebrande suuker crème brûlée met cookie-ijs 8.95

Puntje met nöt’n, chocolade-karameltaart met sinaasappelsorbetijs 8.95

Zuute kease cheesecake met chocolade-ijs 8.95

Bruun gedoetje chocolademousse sinaasappelijs en kruimel van pistachenoten 9.50

 

Koffie met een vleugje

Koffie met een vleugje

Koffie met Grand Marnier en slagroom 6.75

Koffie met Cointreau en slagroom 6.75

Koffie met Kahlua en slagroom 6.75

Koffie met Baileys en slagroom 6.75

Koffie met Amaretto en slagroom 6.75

Koffie met Tia Maria en slagroom 6.75

Koffie met Drambuie en slagroom 6.75

Koffie met Liquor 43 en slagroom 6.75

Bronckhorster lokale brandy met koffie en slagroom 6.75