Grote Kaart

Met liefde voor het vak, respect voor de natuur en verse ingrediënten, creëren onze koks Erik, Mark en Nico heerlijke gerechten. Geniet met volle teugen in een gezellige Smoks ambiance

Soepen

Soepen

Rooie hanne gebonden tomatensoep met balletjes. 5.00

Zoadjessoep mosterdsoep met uitgebakken spekjes. 5.00

Gealesoep lichtgebonden kerriesoep met dungesneden prei. 5.00

Voorgerechten

Voorgerechten

Stoete busbroodje met snuisterijen. 6.95

Langende stokbrood (wit en bruin) met kruidenboter 5.95

Tuute an een stok kipfilet met oosterse saus 8.95

Uut t heite vet bitterbal van champignons met een sandwichspread van komkommer en dille 8.95

Bokkige wegwiezers in bierbeslag gefrituurde champignons met zachte knoflooksaus. 8.95

Platfleis carpaccio; dun gesneden vlees van het rund met balsamicodressing, oude kaas en pittenmix. 9.95

Uut de rook rauwe ham, gedroogde worst, nagelhout en roggebrood 10.95

Niet uut de iessel gerookte zalm met roomkaas, komkommer en gefrituurde kappertjes 10.95

Gepeld en in de fik gamba's afgeblust met cognac en knoflooksaus 12.95 

 

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Salm uut Salehem zalm met bearnaisesaus 17.95

Met de bakkes in de zon gebakken zonnevisfilet met garnituur van wortel en prei 19.95

Gefladder kipsaté met huisgemaakte satésaus, krokante uitjes en kroepoek 16.95 

Zwientje met een steart schnitzel met peper óf champignonroomsaus naar keuze

100gram 9.95, 200gram 15.95, 300gram 19.95, 400gram 23.95

Grutters batse roerbak van ossenhaas, varkenshaas, champignons, ui en paprika afgeblust met rode wijnsaus. 17.95/23.95

Vette tengels sparerib met 2 soorten saus. 17.95/24.95

Poggefleis varkenshaas, buikspek en procureur met champignon- óf pepersaus 17.95

Bollevleis diamanthaas met spek 

100gram 13.95, 200gram 21.75, 300gram 27.50, 400gram 34.75

Tuutegedoe rolletje van kip met dadels en spinazie 19.95

Betje heit curry van kip met sugar beans en cashewnoten 17.95

Vremd veugeltjes struisvogelbief met crème de cassissaus 25.50

Dubbelop chateaubriand; dubbele tournedos met aan tafel bereidde stroganoffsaus. (Voor 1 persoon wordt de saus in de keuken bereid en de chateau gesplitst) 55.00/25.95

Hoofdgerechten vegetarisch en glutenvrij

Hoofdgerechten vegetarisch en glutenvrij

Gruun grei puntpaprika gevuld met spinazie, geitenkaas, amandelknoflook en kruidenquinoa. 17.95

Niet wiet van de stam peer met brie en walnoot, besprenkeld met honing 17.95

Krokant jeske groente kroket met bulgur en courgette 17.95

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen, frietjes, rauwkost en 2 soorten groenten 

Bij vermelding van twee prijzen betreft het een portie van 180 gram of 360 gram.

Desserts

Desserts

Kleuter ies vanille-ijs met vruchtjes 4.95

Lange leppel vanille ijs met fruit en siroop. 6.95

Gebrande suuker crème brûlée met oreo-ijs. 7.95

Bruun gedoetje bruine chocolademousse met carameltaart 8.95

Stil stoand ies bastogne-parfait met caramelsaus en koffie-ijs 8.95

Uut grootmoeders tied griesmeelpudding met rood fruit 7.95

Koffie met een vleugje

Koffie met een vleugje

Irish coffee met whisky
€ 6,50

Spanisch coffee met tia maria
€ 6,50

Italian coffee met amaretto
€ 6,50

Mexican coffee met kahlúa
€ 6,50

American coffee met baileys
€ 6,50

Cuarenta y tres coffee met likeur 43
€ 6,50

Vurig kusje cointreau met tia maria
€ 6,50