Grote Kaart

Met liefde voor het vak, respect voor de natuur en verse ingrediënten, creëren onze koks Erik, Mark en Nico heerlijke gerechten. Geniet met volle teugen in een gezellige Smoks ambiance

Soepen

Soepen

Rooie hanne gebonden tomatensoep met balletjes. 5.00

Zoadjessoep mosterdsoep met uitgebakken spekjes. 5.00

Knettersoep goed gevulde goulashsoep. 5.00

Voorgerechten

Voorgerechten

Stoete busbroodje met twee soorten boter. 5.95

Brood uut een kistje diverse broodsoorten met snuisterijen. 6.95

Eigenwieze tuute trio van kiprol, kipspies met lardo en kipfilet. 8.95

Gruun streepke gegrilde courgette met paddenstoel en tomaat. 8.95

Bokkige wegwiezers in bierbeslag gefrituurde champignons met zachte knoflooksaus. 8.95

Platfleis carpaccio; dun gesneden vlees van het rund met balsamicodressing, oude kaas en pittenmix. 9.95

Knus bi’j mekaar duo van eendenham met paté en uien compote. 9.95

Salm uut salehem combinatie van gerookte zalm en huisgerookte zalm, bestuift met Bronckhorster jeneverbessen water. 10.95

Kop d’r bi’j hele scampi’s in tempura met citrusmayonaise. 12.95

Uut de rook van Halle in de omgeving van Halle

gerookte palingfilet. 12.95

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

In een jeske zalmfilet, omwikkeld met bladerdeeg, met mosterd-dillesaus. 17.95

Uut t gat van Radstake in roomboter gebakken scholfilet met remouladesaus. 19.95

Gefladder kipsaté met huisgemaakte satésaus. 16.95 

Zwientje met een steart schnitzel met peper óf champignonroomsaus naar keuze. 16.95/20.95

Grutters batse roerbak van ossenhaas, varkenshaas, champignons, ui en paprika afgeblust met rode wijnsaus. 17.95/22.95

Vette tengels sparerib met 2 soorten saus. 17.95/24.95

Poggefleis duo van varkenshaas en varkenswang. 17.95

Uut de Veluwe tamme eendenborst met crème de cassissaus. 19.95

Uut d’n mooie Achterhoek Gelderse landhoen met mosterdsaus 19.95

Uut een kassie dry aged entrecote met kruidenboter.(Aberdeen angus vlees 8 weken gedroogd) 20.95

Vis en fleis, duo van rode poon en ossenhaas met rode wijnsaus. 22.50

Dubbelop chateaubriand; dubbele tournedos met aan tafel bereidde stroganoffsaus. (Voor 1 persoon wordt de saus in de keuken bereid en de chateau gesplitst) 55.00/25.95

Hoofdgerechten vegetarisch en glutenvrij

Hoofdgerechten vegetarisch en glutenvrij

Gruun grei puntpaprika gevuld met spinazie, geitenkaas, amandelknoflook en kruidenquinoa. 17.95

Van oaver de grenze fregula met champignons, cantharellenjus en popcorn van quinoa. 17.95

Krokant jeske groente kroket met wilde rijst en oosterse saus. 17.95

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen, frietjes, rauwkost en 2 soorten groenten 

Bij vermelding van twee prijzen betreft het een portie van 180 gram of 360 gram.

Desserts

Desserts

Blagen ies smurfenijs met snoepzakje. 4.95

Ies met een hengsel vanille ijs met fruit en siroop. 6.95

Gebrande suuker crème brûlée met kwarkijs. 7.95

Plak spul stroopwafelmousse met ijs, stroopwafeltjes en caramelsaus. 7.95

Wentelteefjes gebakken brood met kaneelijs en vanillesaus.7.95

Links um kwark met karameltaart en warme kersen. 7.95

Koffie met een vleugje

Koffie met een vleugje

Irish coffee met whisky
€ 6,50

Spanisch coffee met tia maria
€ 6,50

Italian coffee met amaretto
€ 6,50

Mexican coffee met kahlúa
€ 6,50

American coffee met baileys
€ 6,50

Cuarenta y tres coffee met likeur 43
€ 6,50

Vurig kusje cointreau met tia maria
€ 6,50